Αρχική ΠΡΟΦΙΛ ME ΔΥΟ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ...

Μαϊδώνης Νικόλαος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Παρασκευή
20-10-2017
  • Αναζήτηση

Σύντομο ιστορικό

Με δυό κουβέντες ...


Ο κ. Μαϊδώνης Νίκος εισήλθε στην Οδοντιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών το 1973 από όπου αποφοίτησε το 1979 με βαθμό πτυχίου Λίαν Καλώς.

Τα πρώτα χρόνια εργάστηκε ως επιστημονικός συνεργάτης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και στο Γναθοχειρουργικό τμήμα του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Από το 1980 ασκεί την Οδοντιατρική Επιστήμη συνεχώς με έμφαση στη λειτουργική και αισθητική αποκατάσταση του στόματος των ασθενών.

Κατά τη διάρκεια όλων αυτών των χρόνων έχει παρακολουθήσει δεκάδες σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό στα πλαίσια της συνεχούς εκπαίδευσης για την παρακολούθηση καινοτομιών και καινούργιων υλικών που αφορούν στην Οδοντιατρική Επιστήμη.

Είναι μέλος του Δ.Σ. της Στοματολογικής Εταιρείας Θεσσαλίας.

Στην πολύχρονη εμπειρία του δίνει έμφαση στην αισθητική του χαμόγελου παρέχοντας θεραπεία με τις πλέον σύγχρονες και μοντέρνες τεχνικές, με ιδιαίτερη σημασία στην προσωπική επικοινωνία με τους ασθενείς του. Κατα την τελευταία δε μακρά περίοδο ασχολείται εντατικά με την εμφυτευματολογία καλύπτοντας μια ευρεία γκάμα περιστατικών που είναι αδύνατον να αντιμετωπιστούν με τη συμβατική οδοντιατρική.

 

Σημαντικά Θέματα

Αισθητική ΟδοντιατρικήΛευκάνσεις - Στεφάνες - Όψεις.
ΠροσθετικήΆμεσες οδοντοστοιχίες - Φωτοπολυμερισμός - Ανασύσταση.
Χειρουργική ΣτόματοςΕξαγωγές - Εκτομές - Διανοίξεις.

Η ώρα είναι