Μαϊδώνης Νικόλαος - Χειρουργός Οδοντίατρος

Παρασκευή
20-10-2017
  • Αναζήτηση

7 Λόγοι για να προτιμήσετε την χρήση Οδοντικών ΕμφυτευμάτωνΜάθετε 7 λόγους για τους οποίους θα πρέπει να προτιμήσετε την χρήση οδοντικών εμφυτευμάτων για αποκατάσταση ενός ή και περισσότερων χαμένων δοντιών.
Περισσότερα...
 

Οδοντικά Εμφυτεύματα


dental-implantsimgΤα δόντια παίζουν καθοριστικό ρόλο στην προσω­πική εμφάνιση και κοινωνική ζωή. Ένα όμορφο χαμόγελο ενισχύει τη συνολική παρουσία και τα υγιή δόντια επιτρέπουν να τρώμε, να μιλάμε και να ζούμε με αυτοπεποίθηση.
Περισσότερα...
 

Εμφυτεύματα - Πληροφορίες για ασθενείς


dental-implantsimg 1. Τι είναι τα οδοντικά εμφυτεύματα;
Τα οδοντικά εμφυτεύματα είναι μεταλλικές βίδες ποικίλων σχημάτων και διαστάσεων, οι οποίες, με χειρουργική τοποθέτησή τους στο οστό των γνάθων, αντικαθιστούν τις ρίζες δοντιών που έχουν χαθεί. Οι τεχνητές αυτές ρίζες στηρίζουν ψεύτικα δόντια από πορσελάνη.
Περισσότερα...
 

Τα οδοντικά εμφυτεύματα σήμερα

Ένα αναπτυσσόμενο κομμάτι της σύγχρονης Οδοντιατρικής σήμερα, είναι ο τομέας της Εμφυτευματολογίας. Τα εμφυτεύματα όπως έχουν εξελιχθεί σήμερα, έχουν φθάσει σε πάρα πολύ προχωρημένο επίπεδο, και μπορούν να δίνουν λύσεις εκεί που η παραδοσιακή Οδοντιατρική αδυνατούσε να τις ξεπεράσει. Προστέθηκαν λοιπόν και αυτά στη φαρέτρα, βοηθώντας μας στο να μπορούμε να δίνουμε στο ασθενείς των οδοντιατρείων μας, λύσεις σε βασικές δυσκολίες που έχουν σχέση με την αισθητική, τη στήριξη, την βιοσυμβατότητα, την καθαριότητα. Τα οδοντικά εμφυτεύματα προσφέρουν μία εξαιρετική λύση αντικαθιστώντας όχι μόνο το χαμένο δόντι, αλλά και την οδοντική ρίζα, αποτελώντας μια σταθερή βάση για τεχνητά δόντια που θα δείχνουν και θα λειτουργούν σαν τα φυσικά μας δόντια.

Περισσότερα...
 

Τι χρειάζεται να γνωρίζετε για τα οδοντικά εμφυτεύματα


Οι περισσότεροι από εμάς θεωρούμε δεδομένο το έργο που εκτελούν για πολλά χρόνια, τα φυσικά μας δόντια. Σπάνια σταματούμε για να εκτιμήσουμε πόσο εύκολα δαγκώνουμε ένα σκληρό κομμάτι τροφής ή απολαμβάνουμε ένα σκληρό καλαμπόκι. Μπορούμε να μιλάμε και να γελάμε με αυτοπεποίθηση και έχουμε αποδεχθεί ότι τα δόντια μας μπορούν να λειτουργούν χωρίς δυσκολία για το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μας.
Περισσότερα...
 

Σημαντικά Θέματα

Αισθητική ΟδοντιατρικήΛευκάνσεις - Στεφάνες - Όψεις.
ΠροσθετικήΆμεσες οδοντοστοιχίες - Φωτοπολυμερισμός - Ανασύσταση.
Χειρουργική ΣτόματοςΕξαγωγές - Εκτομές - Διανοίξεις.

Η ώρα είναι